Online 3D pointcloud viewer

Een grote meerwaarde van laserscanning is de mogelijkheid om 3D viewers te maken. Uw project is zichtbaar vanaf kantoor en u kunt zelf maten meten in de viewers. 3D viewers zijn de afgelopen tijd in rap tempo steeds beter geworden, waardoor delen van het meet- en opnamewerk achterwege kunnen blijven. Ook hoeft u niet altijd alles meer te tekenen. Deze pagina geeft informatie over één van onze nieuwe producten; de Leica Truview Global. Door deze service kunt u overal uw project online bekijken.

Online 3D pointcloud viewers van 3D laserscans

online-pointcloud-viewer-leica-truview-global

Screenshot van een online pointcloud viewer.

Laserscans kunnen nu na registratie zonder verdere uitwerking direct bekeken worden op uw kantoor. U heeft daarvoor geen dure software pakketten nodig en u hoeft ook niet over de kennis “werken met pointclouds” te beschikken. U kunt zelf de maten meten en bestanden koppelen aan het 3D model. Er zijn partijen die deze functionaliteit zelf ontwikkelen en verkopen als een maatwerkoplossing voor documentatie. Maatwerk is echter niet nodig. Er bestaan hele goede viewers die direct gemaakt kunnen worden met de laserscandata.

Leica Truview Global

Leica Truview Global

Een screenshot van de Leica Truview Global. In deze online pointcloud viewer kunt u rondkijken in de scan en zeer nauwkeurig zelf maten nemen van achter uw bureau.

Leica Truview Global is een webbased viewer waarmee de laserscandata op alle soorten systemen online via internetbrowsers bekeken kan worden. Deze service werkt met HTML, dus kan platformonafhankelijk op zowel Windows- als op Apple-computers gebruikt worden. Truview Global werkt overal: op je pc, laptop, tablet en ook op je telefoon, zonder ook maar iets te installeren. Hierdoor heb je het project dus altijd bij je.

Wilt u meer weten over online pointcloud viewers als Leica Truview Global? Op deze website staat een volledige uitleg, inclusief login naar een voorbeeld van een online pointcloud viewer.